суботу, 20 лютого 2016 р.

Весняна

Сьогодні я із листівкою. Знайшла ще один цікавий СП і вирішила спробувати себе. Але, от мені цікаво: то тільки я так криво читаю умови? Перше слово і останнє, а решта - додумала :) Глянула на картинки, отримала посил і пішла працювати. А потім виявляється що наплутала все на світі, що не обов"язково було саме  квіти штампувати, що... ну але робота готова :)
Іриси розмальовувала акварельними олівцями. Віштампувала собі цілий листок А4 і вечір бавилася у "антистрес" (шкода, забула зазнимкувати процес). Різними кольорами, різними відтінками... Дуже люблю іриси. Вже від березня починаю чекати кольорових "півників" на клумбі. А поки за вікном дивна погода і до ірисів ще дооовго, вирішила створити весняний настрій на папері.
На кальку наштампувала зображення ірису, заембосила білою пудрою, напис - золотою пудрою із блискітками. Кольорове зображення відштампувала на акварельному папері і вирізала.

Спробую свої сили у завданні штампуємо до весни разом

2 коментарі:

  1. Обожаю ирисы! Раскрашен он просто великолепно!!! Он красиво выделяется, и вся открытка соответствует надписи на ней ;) Супер! Спасибо за участие в нашем СП! ДК Cherrylana Designs

    ВідповістиВидалити