четвер, 18 липня 2013 р.

Весільне

Давно я нічого не писала. Та й творю\витворяю тепер нечасто, літо-робота-діти і такий калейдоскоп щодня.
Ну але скрап - то як ковточок свіжої води у спеку, скрап у моєму житті вже мусить бути.
Отож, попросили мене зробити коробочку для весільного дарунку (традиційного в нашій країні: грошового). Вимог і побажань жодних, повний політ фантазії. Ну фантазія і полетіла... півдня клеїла пацьорки на картонне сердечко, півдня вирізала папір. аби потім виявити, що зробила основу більшу за шухлядку :) А папір був останній. Тому відклала свої пацьорки вбік і зробила іншу, вже досконало вимірявши всі міліметри.
Ось така, літня і модном'ятна коробока.

Це серединка. Той папір із клітками дуже довго лежав, купила, бо "такий красивий", а різати так і не наважилася, а тут така нагода... чудово підійшов для шухлядки, бо він доволі цупкий і розмір 30х30 дав можливість розгулятися.


До коробочки я ще зробила листівочку. Сказала моя мама "якась вона дуже темна". Може і темна, а може просто класична: в різних відтінках коричневого.
На знимці калька виглядає жовтою, то все через глоссі, хоча насправді жовтизни немає і все дуже красиво відблискує. Спочатку я хотіла ті закарлючки обвести рідкими перлинками, але моя дивопомічниця вже десь успішно приховала собі баночку, тому я обвела контури глоссі :). Півбусинки також залила глоссі, бо трохи переживала, щоб не почали відвалюватися. 
Ось такий не зовсім комплект у мене вийшов :)

2 коментарі:

  1. Дуже гарний "не зовсім комплект"!:) Ніжно, стильно, романтично і свіжо! Детальок стільки - лиш розглядуй:) Краса!!
    Бажаю побільше часу на ковточки води:)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, час приходить із гострим бажанням творити :)

    ВідповістиВидалити