вівторок, 18 червня 2013 р.

Альбом

Ура! Я таки його довершила! Перший справжнісінький альбом із фотографіями. До того було кілька спроб, але знимки я не вкладала, були такі собі альбоми-прикрашені-папером-блискітками (ще навіть маю сторінки для одного недовершеного, але коли візьмуся докінчити - не знаю :)), а цей справжній, із готовими заскрапленими світлинами.
Робила довго, боялася спочатку взятися, потім боялася що не вийде, потім, що не сподобається людині, для котрої все це затіяла... Але сьогодні в режимі бігом-за годину віддавати я таки доклеїла. Трохи видно мені клей, бо закінчився улюблений Паско і працювала із Моментом, трохи криві вдалися сторінки, бо вперше робила справжній перепліт, ну але дуже-дуже старалася і робила від щирого серця.
Отже, альбом для нашої викладачки англійської мови. Знимковано в останню мить, фактично на коліні (вірніше на підвіконні), тому знимки криві :) зате їх багато:







Робила за цим майстеркласом, але здалося мені, що папір зле триматиме сторінки і вже готову роботу на деяких розворотах поклеїла додатково декоративними клейкими листами (Washi Tape), дуже мені сподобалося, мабуть треба буде собі купити таких стрічок для роботи (бо поки що маю тільки листи, котрі треба розрізати - не завжди зручно).
Працювала зі звичайним папером для креслення (пивного картону не брала), не хотіла "фундаментальності", сторінки спеціально на торцях зістарила, а решта, мабуть, зрозуміло й так.

1 коментар:

  1. Класний! Мені дуже подобається, що він не містить об"ємних елементів і його легко буде зберігати і зручно

    ВідповістиВидалити