понеділок, 3 червня 2013 р.

Перша спроба майстеркласу

Цього року Петрик запросив друзів святкувати уродини. Були у мене ідеї влаштувати свято поза домівкою, але якось всі вони провалилися із тріском :) тому я вирішила просто влаштувати домашнє свято. Чомусь тепер дуже рідко батьки влаштовують саме домашні вечірки, а мені такий формат святкування дуже подобається.
Отже, вирішила я зробити невеличкий майстерклас, купила блоки липких листочків, нарізала паперу і вирішила робити із дітьми блокнотики. Допустила стратегічну помилку: відкрила коробочку із блискучими запасами (цвяшки, голочки, ґудзички...) і дозволила діткам самим вибрати прикраси... в результаті мені доведеться поповнити запас блискучих цяцьок, але діти були безмежно щасливі.
Процесу створення я не знимкувала, бо трохи таки довелося допомогти, зате маю знимки готових робіт:




Дві роботи цілком однакові, тому показую тільки 4 блокнотики.

3 коментарі:

  1. Наталю, це просто бомбезне свято для діток!! Уявляю їхнє море вражень:)) Блокнотики дуже гарні!!
    І є привід докупити прикрас;)

    ВідповістиВидалити
  2. Ірусю, я навіть не сподівалася, що діти будуть ТАК захоплені! Вони несли ті блокнотики мамусям як справжні скарби, бо казали хлопчиська що руками нічого робити не вміють :) Позитиву - просто безліч, я отримала насолоди більше ніж діти :)

    ВідповістиВидалити
  3. Класно! Я теж не думала, що хлопчиків це так захопить, але таке свтякування вийшло "не таке як у всіх" і хлопці довго його не забудуть, і напевно ще не один раз захочуть прийти щось "помаструвати"

    ВідповістиВидалити