середу, 30 січня 2013 р.

Дитячий проект

Задали синові у школі з англійської мови зробити проект:  намалювати себе і свого друга і написати коротку розповідь. Ну написати це не проблема, дитьо само писало, тому на фото прошу не звертати увагу на орфографію :) і почерк нашого другокласника, а от з малюнком туго, дитина не малює, мама теж не особливо вміє.
Вирішили ми роздрукувати готові зображення і розмалювати. Але маму понесло, в результаті народився ось такий  проект:
Трохи мусили заклеювати висічками дитячі огріхи (малий вирішив писати чорнилом, в результаті все розмастив і таки писав ручкою-стирачкою).
Дитина була щаслива, казав що його проект найгарніший, хоч і  з помилками у тексті :) Ну але дитина вчиться, якби мама виправила помилки то певно би і не запам"ятав як саме треба ті слова писати.

2 коментарі:

  1. Класно! Мама така молодчинка! Я б до такого не додумалась - надрукувати і розфарбувати портрет (правда завдання в школі ще ті - то що школа художників, щоб автопортрети писати?). Але вийшло суперово, і ніхто й не скаже, що там були клякси - так виглядає, що так було задумано

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Оленко. То ми вже не перший раз друкуємо і малюємо, бо сильні художники всі в хаті , а завдання вражають своєю геніальністю :)

    ВідповістиВидалити