середу, 30 січня 2013 р.

Такий різний оранжевий

У штампах з любов"ю сьогодні закінчується черговий етап поєднання. Цього разу - оранжевий. Я довго виношувала ідеї, але розлінувалася за свята і сісти зробити щось не було бажання. Нарешті взяла себе в руки і зробила аж дві оранжеві листівочки.
Перша - окрім основи весь папір тонований аквареллю (фарби і олівці). Коли починала роботу традиційно витягнула весь запас оранжевого паперу, а потім покрутила в руках останні свої покупки і вирішила таки тонувати. Чому? Тому що оці нотки і тиснення, стилізоване під текст, дуже нагадало мені бабусю Вона працювала викладачем у технікумі і часто студенти, котрих забирали в армію, писали бабусі листи, присилали листівочки, а бабаця це все збирала, мала спеціальну сумку і час до часу перечитувала певні листи. Мені малій було дуже цікаво порпатися у тих злегка пожовклих, таких різних бабусиних папірцях. Минув час, бабуся переїхала до Львова із маленького містечка і при переїзді всі ці клапити пам"яті розгубилися.
Надумалося мені зробити бабусі альбом (бо старий дуже вже потріпаний), але ту ідею буду певно довго виношувати, тому наразі склалася листівочка
У мене оранжевий поєднано із чорним.


Друга робота - дитяча. Ну тобто друга за процесом виконання, але це у мене початкова ідея була створити життєрадісну дитячу листівочку,  вийшла така-собі перша спроба чисто й просто у поєданні оранжевого та салатового:


3 коментарі:

  1. Наталю, гарні листівочки, особливо друга сподобалась - така позитивна!:) І маленька життєва історія теж дуже сподобалась, шкода, що листи загубились, але ідея з альбомом грандіозна!!
    Дякую від "Поєднання":)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ще раз роздивилась листівки - перша така загадкова, ніби з тієї бабусиної сумки).. Є щось у ній таке невловиме...

      Видалити
  2. Ірусю, дякую. Листівочки трохи яскравіші, темно нині, а правити кольори не дуже хотілося (щоб не перестаратися :)).
    А альбом мабуть таки почну, хоч роботи там купа.

    ВідповістиВидалити