пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

засніжене віконечко

На дівочих посиденьках я бавилася у новорічний обмін листівочками. Оскільки моя робота вже у форумчанки, можу викласти фото.
Отже,  листівку робила за скретчем на завдання київського скрапклубу, де пощастило мені бути запрошеним дизайнером. Картинка вималювалася доволі швидко, але була у мене ще одна ідея, хотілося цю листівку зробити білосніжкою із цим вже виникли певні затримки. Ну, по-перше, забракло мені матеріалів :) креатив зашкалив і вирішила я листочки замалювати акрилом білим, але навіть після дворазового покриття фарбою зелений фон таки проблискував. По-друге, напис я виштампувала червоним чорнилом на кальці, сохла ця краса всю ніч, ніби вже висохла, зранку я причепила на листівку, діти взяли листівку в руки і... фарба розмазалася! Краса  :) Замаскувала плями сніжинками, напис переклеїла, вже ніби блакитні чорнила не мастилися, але... калька просвічує і блакитний напис не було добре видно. Довелося штампувати на папір і підняти напис на об"ємний скотч.
В результаті вийшла ось така листівка
А ще... листівка зроблена за принципом брязкальця: між основою і калькою у мене засипаний бісер і сніжинки (правда їх не дуже видно, але вони там є).
Сподіваюся, що встигаю ще із роботою сюди


6 коментарів:

  1. А я похвалюсь, що ця краса тепер живе у мене!!:)
    Наталю, твої "поневіряння" дуже схожі на мої - теж частенько виникають ситуації, коли потрібно щось маскувати))) Але в результаті листівка виходить ще цікавішою:)
    Чесно кажучи, я й не здогадалась би, що ти щось маскувала, виглядає все суперово і ніби так і мало бути;)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Ірусю, я старалася :) Страшно було робити листівку для такої майстрині, мені дуже сильно подобаються твої роботи, є до чого рости.

    ВідповістиВидалити
  3. така гарна! ТО калька зі сніжинками? І "льодик" файнезний такий

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую :) Так, зі сніжинками калька, купила колись в артдеко і ніяк не знала для чого застосувати. А льодик - у мене просто такі ж бурульки з балкону звисають.

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю з перемогою в Штампувальні і чудовим призом!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую :) Це мене вперше рендом обрав, радостіііі більше ніж від відзнак робіт :)

    ВідповістиВидалити