четвер, 22 листопада 2012 р.

Sweet dreams

Штампи з любов"ю розпочали новий етап поєднання, цього разу рожевий. Рожева листівочка мені снилася кілька ночей, тому мусила нарешті сісти, зібрати папери докупи, спробувати втілити уривки сну і... мене очікував провал. Жодним чином ідея не в"язалася із рожеводівочим. Нарешті я ще раз перебрала папери, знайшла (майже випадково) наліпки Тільди і одразу народилася ідея. Висічку Тільду довелося трохи покромсати, бо фіолетиві крила ставали на заваді двоколірності :)
Отже, про що мріють жінки? Звичайно, про нове красиве вбрання, соту торбинку із майже однаковим малюнком, взуття, що пасуватиме до торбинки ну і звісно хороші парфуми. Ага, ще ж біжутерія: навіть моя дворічна донечка має з десяток різноманітних намист! І квіти... Багато красивих, запашних, різнобарвних квітів у вазах, вазонах, просто на картинах...
Я спробувала зібрати все це у таку-собі мрію на папері, ось вона моя рожева, поєднана із коричневим. Адже тілесний - це теж коричневий, правда? Може на знимці ґудзичок трохи фонить, але насправді і ґудзик і мереживо на платтячку Тільди - коричневе!




На цій світлині добре видно намисто, котре я покрила глоссі  і тепер воно виглядає наче справжні перлинки:



А ось так я прикрасила серединку листівочки. Чесно скажу: із розмальовкою бавилася довше аніж  із цілою листівкою і всеодно не вийшло акуратно. Розмальовувала акварельними олівцями, а пензлика доброго у мене нема, тому трохи важко було тонувати :)




Із цією листівочкою спробую свої сили у поєднанні

2 коментарі:

  1. Наталю, ти все правильно описала - справжні дівочі мрії!:) А дівчатко всерединці здається вже здіснило своїх частинку;)
    Дякуємо, що надихаєшся нашим завданням!!
    Штампи з Любов'ю.

    ВідповістиВидалити
  2. Ірусю, дякую. Дуже цікаво було попрацювати у рожевому кольорі.

    ВідповістиВидалити