середу, 15 травня 2013 р.

Під настрій

У штампах з любов'ю стартував новий етап поєднання: сірий колір. І якось захотілося спробувати. Настрій відповідний, якась депресія, навіть не скраплю останнім часом (маю в роботі альбом і щось він мені дуже туго іде), одним словом саме час додати кольору у сірі будні. Листівочка зробилася доволі швидко, але вийшла якась нетипова для мене, напису не додавала,  нехай буде універсальною (для кого і взагалі для чого робила так і не придумала :)), просто витягнула із запасів папір відповідний ( а я взагалі паперовий маніяк: у маґазин іду за баночкою клею а несу додому торбу паперу, основне що потім придумати тому паперу застосування так і не можу :) по півроку), квіточку зробила із білої гарденії: замалювала сумішшю чорної-білої-срібної гуашевої фарби і склала кілька квіточок докупи, тичинки задумувалися як кольоровий акцент, але здалося мені мало кольору, тому додала ще і жовтої стрічки. Фатин також замалювала гуашшю (потім соромно було вийти на вулицю, бо малювала без рукавичок):
Ось таким вийшов мій сірий. Спробую свої сили у проекті Поєднання:


Ну і щоб зовсім не видавалося, що я тут сіродеприсую, покажу заодно запрошення на дитяче свято. Скоро уродини у нашого найстаршого Перстеника, дитина планує запросити друзів, тому роблю запрошення (мені видається дуже зручно: письмово повідомити батьків про дату, місце проведення забави і обов'язково пишу ще наші із чоловіком координати). Отже, перша запрошення. У планах ще кілька іншого формату, але бракує мені паперу для втілення задуму, тому продовжу мабуть роботу на вихідних:

6 коментарів:

  1. Наталю, дуже цікава листівочка!! Дійсно з бантом тичинкам стало веселіше:)) Думаю що трошки депресії пішло у роботі, і скоро життя заграє всіма барвами:) Дуже цього бажаю!!
    Запрошення для діток чудове, бажаю втілити все задумане!:)

    ВідповістиВидалити
  2. така листівка елегантна, зовсім не депресивна, а вишукана!
    і запрошеня миленьке ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую дуже за відгуки :) Так, життя триває і воно чудове!

    ВідповістиВидалити
  4. Наталья, чудесная открытка и очень классное сочетание серого с жёлтым! Супер) спасибо, что вдохновляешься с нами в проекте "Сочетание" от ШсЛ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, сірий із жовтим - то для мене класика, я маю в таких кольорах кухню :)

      Видалити
  5. класс!! оч красивая:) спасибо от Сочетания:)

    ВідповістиВидалити