суботу, 9 березня 2013 р.

Тепло і квіти

Погода за вікном звичайно тішить. Ото, скажіть будь ласка, ну хто придумав святкувати день весни 8 березня?! Холодно, мокро, сніг, дощ, болото під ногами і жодного натяку на тепло. І так же практично щороку! Жодного святкового настрою. Треба якось рятуватися.
 У мене сьогодні залишки весняних листівочок, перша із натяком на те, що  сонечку таки пора виглянути і хоч трошки зігріти теплом


Друга стриманіша, нагадує погоду за вікном :)

У другій використала папір із нової (відносно) колекції Штампувальні. Дуже сильно мені подобається той папір. Мабуть вперше крутила листочок в руках і шкода було різати.  Шкодую, що замовила тільки мінінабір розмуром 15х15, маю плани вже і на великий формат, бо листки направду фантастичні.
Але про це згодом, а наразі все. Попиваю каву з молоком і нарешті додивлюсь "Сніданок у Тіфані", бо якось навіть соромно: почала дивитися фільм ще певно 5 років тому, але в оригіналі не пішов мені, все відкладала у довгий ящик, нарешті чоловік знайшов український переклад, так що я від негоди за вікном сьогодні рятуватимусь хорошою класикою.

2 коментарі: