понеділок, 18 лютого 2013 р.

Остання валентинка

Цього року, звісно :)
До попередньої коробочки ми з Дарусею зробили ще одну, бо дитина дуже любить свою вчительку із розвиваючих занять і ще дуже любить мавпувати братиків (відповідно, як тільки хлопці сказали, що несуть на англійську валентинку Даруся захотіла теж щось занести вчительці).
Цього разу вже нічого не шила, банально забракло часу ну і, чесно кажучи, великого бажання не було.
Взагалі ця коробочка робилася як заготовка під шите сердечко, але після склеювання основи виявилося, що сердечко просто затовсте :) Тому я швиденько знайшла валентинковий папір і придумала простеньку таку коробуську.
Сердечка вирізала плотером. Хотіла щоб було красиво, але як завжди - плотер сказився, не хотів вирізати дрібні детальки, почав рвати папір і мені довелося сердечка прикрашати шнурком (маскувати роботу улюбленого помічника :))

Тут краще видно, що сердеча два, я підняла їх на об'ємну клейку стрічку.
Листівочка дуже простенька (ну не знала я ЩО зробити для молодої дівчинки від її учениці), напис писала плотером і (о диво!) із цим завданнім він впрорався чудово. Ура! Маю тепер хорошого принтера бодай :) Благо ручок чоловік із відрядження мені привіз багато (плюс читала, що звичайні гелеві ручки можна використовувати).
В середині листівочки ще одне сердечко, але менш об'ємне, щоб можна було таки стулити папір докупи.
Ось така простенька валентинка. Все, цього року більше сердечок не малюю, зате маю вже дві нові задумки. Катастрофічно бракує мені на те часу, одну роботу можу тепер збирати три-чотири дні, зате встигаю скучити за скрапом, поки за займаюся дітьми :).

2 коментарі:

  1. результат чудовий!! і вартий тих старань і мук з плотером ))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, сподіваюся я таки навчуся правильно ним користуватися :)

    ВідповістиВидалити